Kembali Ke Index Video


18 Perangkat Desa Jadi Pamong Kalurahan Terbah Kapanewon Patuk Gunungkidul

Rabu, 24 Juni 2020 | 12:27 WIB
Dibaca: 46

GUNUNGKIDUL- MEDIA PASTVNEWS.COM KABAR WARTA DAERAH, LURAH DADOS PEMANGKU KEISTIMEWAAN NGAYOGYOKARTA SAMPUN KATAH ENGKANG DIPUN WISUDO,  KAGEM JAGI, LAMPAHIPUN KAPAMARINTAHAN WONTEN ING KALURAHAN SAK INDENGING GUNUNGKIDUL, SAHINGGO SAMPUN SAKTREP KALIAN UNDANG UNDANG KEISTIMEWAAN NGAYOGYOKRTO

DINTEN RABU SURYO KAPING PITULAS  WULAN JUNI TAHUN KALIH EWU KALIH DOSO WONTEN ING BALAI KALURAHAN TERBAH KAPANEWON PATUK, TIGO WELAS TIANG CACAHIPUN KAITUNG SAKING PAMONG, UGI STAF, DIPUN WISUDO BOPO LURAH TERBAH GIANTA.

BOPO LURAH GIYANTA  ANGAJAK DUMATENG PARO KAWISUDO , SUPADOS JEJEK AKEN TATANAN DEMOKRASI LAN UNDANG UNDANG REPUPLIK INDONESIA TAHUN SEWU SANGANGATUS KAWAN DOSO GANGSAL, UGI NINDAKEN  SEDOYO TATANAN ENGKANG SAMPUN KAPACAK WONTEN ING PERUNDANGAN NEGARI, SUPADOS MLAMPAH KANTHI SAE, UGI KEDAH LEMPENG.

KADOS PUNDI LAMPAHIPUN WISUDO PAMONG ING KALURAHAN TERBAH,  MONGGO PORO PAMIRSO PAS TV NEWS.COM  MIRSANI NGANTOS PARIPURNO.  NUWUN

 

 




Video Terkait


Tidak Ada Komentar

Tinggalkan Komentar


*) Wajib Diisi